On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 15 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Cloenda Projecte Enfortim Drets!

Enviat per admin el Dijous, 05 de Abril de 2018 a les 13:17

Dimecres 4 d’abril els alumnes de 3r d’ESO van assistir a una jornada organitzada per FundiPau i patrocinada per l’Agència Catalana de Cooperació i Desenvolupament com a cloenda del projecte Enfortim Drets!. A la trobada hi van participar els alumnes dels 6 instituts de Catalunya que com nosaltres aquest curs van ser seleccionats per participar en el projecte i han estat treballant les causes que ens han portat a l’actual crisi de refugiats. Durant el matí cada institut va exposar les activitats que s’han realitzat al centre i a la tarda els alumnes van poder escoltar una xerrada a càrrec de Cristina Mas, periodista del Diari Ara, i Alguer Miquel cantant del grup Txarango. Tots dos van explicar les seves experiències als camps de refugiats de Grècia i la Cristina com va viure en primera persona l’assetjament dels guarda costes libis en aigües internacionals durant un rescat que realitzava el vaixell de l’ONG Proactiva Open Arms. Com a sorpresa final el grup Txarango va oferir un petit concert als prop de 300 alumnes que van participar a la Jornada. En aquesta web podeu veure tots els treballs que s’han realitzat dins el projecte: https://www.fundipau.org/enfortimdrets/

El proper dimecres 11 d’abril a les 18h de la tarda a la Sala Polivalent de la Biblioteca de Lloret, Álvaro Fandos, Maria Paula López i Nerea Méndez, alumnes de 3r d’ESO, explicaran les activitats que s’han fet a l’IE dins el projecte i la seva experiència al viatge a Ginebra amb els representants dels altres centres participants. Hi esteu tots convidats!!!

<!--[if gte mso 9]>
272 paraules
13068 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula