On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 71 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

DENIP 2018

Enviat per admin el Diumenge, 28 de Gener de 2018 a les 19:02

Amb el lema "Imagina un món sense armes" i organitzat pel Departament d'Humanitats, divendres l'IE va commemorar el DENIP (Dia Escolar de la Noviolència i la Pau). Aquest any el tema que s'ha treballat ha estat el comerç d'armes com una de les causes de la crisi dels refugiats actual. Els alumnes de 3r d'ESO, que han estat treballant durant el primer i aquest segon trimestre el tema en col·laboració amb el projecte Enfortim Drets de l'organització FundiPau, van fer de monitors dels alumnes de primària i els van ajudar a transformar murals d'armes en murals de flors. Les mestres d'infantil van representar pels més petits el conte Nihao i els colors de la pau del que van sortir papallones per la pau, que van pintar amb l'ajuda dels alumnes de 4tC d'ESO. Els alumnes de secundària van jugar a un joc de rol amb el que van entendre els interessos que s'amaguen darrere el comerç d'armes i com les víctimes en són les grans perdedores i després van participar al Vè concurs de murals per la pau, que van guanyar els alumnes de 4tB i els de 2nA amb un premi honorífic. La jornada va acabar amb la interpretació de la cançó Imagine per un grup de músics i cantants voluntaris de secundària dirigits per la Isabel Bernal, professora de música. 

En aquest enllaç podeu veure un video resum de totes les activitats: https://www.youtube.com/watch?v=laM9NnS6Pfw

257 paraules
13083 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula