On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 26 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Fa un parell de setmanes un grupet de profes de secundària i un altre grupet d'infantil i primària hem començat amb molta entrega i entusiasme aquest taller. El desenvolupem la Montse, mestra d'Educació especial, i l'Amèlia, orientadora educativa. El més important... les ganes que tenim els professionals de millorar la nostra tasca amb els nostres infants i adolescents. Ja fa anys que sabem que els aspectes emocionals condicionen els aprentatges, d'aquí l'espai per poder reflexionar sobre emoció i cognició.

91 paraules
3780 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula