Notícies

Tallers TEA

Enviada per admin el 21/Nov/2012 - 16:15

L'IE ha acordat un conveni de collaboraci amb la UdG per poder oferir aquest curs els tallers d'estudi assistit (TEA). Si voleu saber-ne ms entreu a la notcia.

<!--[if gte mso 9]>

Enguany, des de l'Institut Escola de Lloret de Mar, hem acordat un conveni de collaboraci amb la Universitat de Girona, en qu podrem aprofitar als alumnes universitaris (futurs enginyers, bilegs, informtics, mestres) per a desenvolupar classes de refor als nostres alumnes de letapa secundria.

Aquests programes de cooperaci permeten que lalumnat universitari desenvolupi activitats solidries amb reconeixement de crdits, amb una metodologia centrada en laprenentatge de continguts, competncies, habilitats, actituds i valors, vinculant tant la teoria com la prctica.

Sn moltes les entitats que collaboren amb lOficina de Cooperaci per al Desenvolupament de la UdG. En el nostre cas, hem elaborat dues activitats dmbit educatiu amb reconeixement de 50 hores, en qu els alumnes universitaris podran exercir dacompanyants destudi per als alumnes dESO fora de lhorari escolar (dimecres a la tarda) dins el centre. Podeu trobar informaci daquesta iniciativa a segent enlla:

http://www.udg.edu/tabid/18983/Default.aspx [1]

Per tant, tant bon punt tinguem la sollicitud de participaci acordada, donarem la possibilitat als alumnes escollits del nostre centre, sempre amb el vistiplau patern, de poder gaudir del refor, consolidaci o ampliaci de les seves activitats acadmiques a crrec dels alumnes de grau. s doncs una bona oportunitat que volem aprofitar per disposar un any ms dels Tallers dEstudi Assistit (TEA).
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [2] o Validat [3].

Enllaços
  1. http://www.udg.edu/tabid/18983/Default.aspx
  2. https://institutescolalloretdemar.cat/https://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  3. https://institutescolalloretdemar.cat/https://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=https%253A%252F%252Finstitutescolalloretdemar.cat%252Findex.php%252Fnews%252F2012%252F11%252F21%252Ftallers-tea%252F