On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 45 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Comiat a l'Ada

Enviat per admin el Dissabte, 25 de Març de 2017 a les 15:43

Aquesta setmana ens ha deixat l'Ada Tardini. Va ser professora de l'IE d'Educació Física i tutora de setembre de 2013 al mes de juny de 2015. La recordem per la seva alegria i creativitat, les seves històries de vida, però sobretot per la connexió que tenia amb els alumnes. Ahir a l'hora del pati vam fer un comiat-homenatge al que també van assistir molts ex alumnes. Vam escoltar algunes de les cançons que li agradaven, en Vicenç Reglà va llegir un escrit que li ha dedicat i en Joan de Domingo va recitar un poema de Gabriel Calaya, que l'Ada ens va regalar imprés el Nadal de 2014 i que com ens va dir en aquell moment descrivia la vocació que va guiar la seva vida.

Ada, sempre recordarem el teu somriure.


147 paraules
3791 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula