On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 58 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Excursió a Sant Pere de Galligants

Enviat per admin el Dilluns, 20 de Febrer de 2017 a les 22:18

El passat dimarts 7 de febrer, els alumnes de 2n d'ESO vam anar d'excursió al museu arqueològic i al monestir de Sant Pere de Galligants a Girona.  Vam sortir de l'institut a dos quarts de nou, i tothom estava impacient per marxar. Un cop al bus, cadascú va estar en companyia dels seus amics i el trajecte es va fer molt curt.

Quan vam arribar a Girona, vam esmorzar i després vam anar caminant fins al Museu d'Arqueologia. Allà ens van dividir en dos grups i cada grup va fer una activitat. Uns van començar fent un vitrall gòtic, i uns altres fent una explicació i una visita al monestir. Quan vam acabar de fer les activitats, vam tenir una hora lliure . Vam fer una volta per Girona fins l'hora de marxar. Va ser una sortida molt divertida i interessant.

Martina Minguella, 2n ESO A


183 paraules
3084 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula