On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 16 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Xerrada de FundiPau pels alumnes de 3r d'ESO

Enviat per admin el Dijous, 14 de Desembre de 2017 a les 20:56

Ahir al matí Jordi Armadans, director de l'organització FundiPau, va venir a l'IE per presentar als alumnes de 3r d'ESO el projecte Enfortim Drets! en el que participaran amb 5 instituts més de la resta de Catalunya que igual que l'IE han estat seleccionats. El projecte, impulsat per FundiPau i que rep el suport de l'Agència Catalana de Cooperació pel Desenvolupament, té com a objectiu que els alumnes facin recerca i reflexionin sobre les causes que han portat a la crisi de refugiats. Durant el curs els alumnes treballaran des de Cultura i Valors i Religió, aquestes causes a més de participar en l'organització del Dia de la Pau al centre. També faran una trobada a Barcelona amb la resta d'instituts participants i dos alumnes seleccionats de 3r d'ESO podran anar amb alumnes de la resta de centres a un viatge a Ginebra on visitaran algunes institucions mundials que treballen per la pau i els Drets Humans. El viatge està subvencionat i segur que serà una experiència molt interessant pels nostres alumnes. Des de l'IE volem donar les gràcies a la Plataforma per la Pau de Lloret que també participa en el projecte i ahir també ens van acompanyar durant la xerrada. 

211 paraules
4854 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula