On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 83 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Xerrada de l'Arxiu Municipal de Lloret de Mar a l'IE

Enviat per admin el Dilluns, 16 de Octubre de 2017 a les 20:52

Aquest matí els alumnes de 4t d'ESO i del Projecte Eden han assisitit a una conferència oferida per la Marina i en Xavier de l'Arxiu Municipal de Lloret de Mar. Els dos investigadors lloretencs han explicat la relació entre alguns comerciants de Lloret i el comerç d'esclaus durant el segles XVIII i XIX. Aquesta xerrada que ha estat molt interessant, ajudarà als alumnes a connectar els seus coneixements generals del període, treballats a Ciències Socials, amb la història local. Des de l'IE volem donar les gràcies a l'Arxiu Municipal de Lloret de Mar per la seva col·laboració en la difusió de la història local entre els alumnes, durant aquest curs estan programades més activitats de les que ja us anirem informant. 

129 paraules
5255 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula