On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 80 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Intercanvi amb l'alumnat i formació CLIL

Enviat per admin el Dissabte, 12 de Març de 2016 a les 17:27

El passat dimarts, alumnes de l’escola Zespół Szkół Ogólnokształcących Sportowych nr 1 w Krakowie, i els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Escola van trobar-se per celebrar el 1r intercanvi d’alumnes d’enguany.

Al llarg de la setmana, els alumnes de Cracòvia han visitat la vila de Lloret, i els seus llocs més emblemàtics, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament. A primera hora de dimarts, els alumnes polonesos van fer la visita guiada pels Jardins de Santa Clotilde, i tot seguit, van anar a l’Institut Escola.

Vam esmorzar pa amb tomata i embotit, vam fer activitats de presentació i de relació tot emprant l’anglès. Vam anar a platja de Fenals i vam practicar l’Ultimate, un esport amb frisbie, que és molt net i divertit. Ens ho vam passar genial!! I el proper 1 d’abril, viatgem nosaltres cap a Cracòvia. De ben segur que ens rebran molt bé i ens ho passarem millor encara.

A la tarda de dimecres, els docents que van participar en la mobilitat a l’estranger, com a beneficiaris de la subvenció concedida per la Unió Europea en el programa d’Erasmus+ 2015, van exposar a tot el claustre el que van aprendre i com podem intervenir en la millora del nivell de llengües estrangeres des de les matèries no lingüístiques (CLIL).

Un pas més en la europeïtzació del nostre centre, a través de l’anglès, l’alemany, l’eTwinning, exàmens oficials a l’Institut Goethe... Seguim treballant per consolidar els intercanvis entre alumnes i la millora de la competència en llengua estrangera.

En aquests enllaços podreu trobar informació sobre les jornades i les fotografies de l’intercanvi.

http://prezi.com/37pmiyttpp6c/<wbr />?utm_campaign=share&utm_<wbr />medium=copy

https://goo.gl/photos/XuVrvLELM9DqjQwz9

https://goo.gl/photos/<wbr />eFGPnKkq7LXSARJEA

354 paraules
3580 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula