On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 88 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Hem començat l'excavació arqueològica!

Enviat per admin el Dilluns, 21 de Novembre de 2016 a les 17:19

Durant aquest curs 2016-2017 els alumnes de primer d'ESO de l'Institut Escola de Lloret de Mar gaudiran d'una experiència única; fer una excavació arqueològica al pati!! Durant uns mesos faran de detectius del passat i hauran de passar per diferents fases del procés arqueològic. Aquesta serà una activitat perquè els alumnes que comencen a estudiar història puguin fer un petit treball d'investigació, aprofundint sobretot en alguns continguts procedimentals. Tot això ho farem a partir de l'excavació d'un jaciment arqueològic simulat, un exercici participatiu i engrescador que permetrà introduir o completar el treball fet a classe.

De manera general, es vol mostrar als alumnes que és l'arqueologia i el procés bàsic de recerca arqueològica: la programació d'una excavació, la intervenció arqueològica, els mètodes i les tècniques, així com el treball posterior d'anàlisi de les dades i d'interpretació històrica. Els alumnes podran conèixer les eines i els mètodes bàsics del procés de la recerca arqueològica a través d'un cas pràctic imaginari. Els estudiants repartits en diversos equips hauran d'estudiar el cas per tal d'extraure conclusions sobre el problema plantejat


204 paraules
3340 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula