On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 86 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Exposició al vestíbul de l'IE

Enviat per admin el Dilluns, 09 de Març de 2015 a les 10:10

Des de dimecres de la setmana passada hi ha una exposició de fotografies al vestíbul de l'IE que mostra el projecte artístic que s'està fent aquest curs a les tutories i que ha donat com a resultat l'elaboració d'una manta-mural que s'ha penjat entre les dues portes d'entrada de l'IE. Les imatges són de la fotògrafa Judit Rodriguez que ens va acompanyar durant el procés creatiu d'elaboració de la manta. Aquest treball ha estat assessorat i dirigit pel pintor Faust Espejel i forma part d'un projecte més ampli "Identitats" que unirà aquest treball artístic amb el  d'altres instituts de Catalunya. A les imatges de sota podeu veure com es va penjar part de l'exposició amb l'ajuda dels alumnes de 4tB. En breu penjarem l'audiovisual que mostra tot el procés i tindreu accés a totes les imatges.


161 paraules
4373 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula