On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 81 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Jornada Sigues tu! i orientació

Enviat per admin el Dissabte, 14 de Febrer de 2015 a les 15:37

El passat 27 de gener vam celebrar una jornada més de l'Escola de pares i mares de l'Institut Escola en la qual vam fer el taller de debat "sobreviure a un adolescent", una activitat del programa Sigues tu! subvencionat per Dipsalut inclosa dins el pla d'acció tutorial, en la que el ponent Joan Segura va qüestionar la mirada dels adults cap als i les adolescents, com viure en positiu l'adolescència dels fills i filles i ens va oferir recursos per una millor comunicació a nivell familiar. 

Dins el programa d'Escola de pares i mares, també volem informar-vos que el proper dimecres 18 de febrer us convidem a assistir a la xerrada que farem a la biblioteca de l'Institut Escola, a les 18.00h de la tarda, dirigida pel Departament d'Orientació del centre, on es parlarà sobre les opcions acadèmmiques i formatives un cop acabada l'ESO. Si bé hi és convidada qualsevol de les famílies, està especialment indicada per aquelles que el seu fill o filla cursa 3r o 4t d'ESO. 


181 paraules
4642 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula