On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 86 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Activitats d'innovació pedagògica a 4t d'ESO

Enviat per admin el Dissabte, 21 de Novembre de 2015 a les 15:40

Les darreres setmanes els alumnes de 4t han participat en una activitat transversal organitzada pel departament de socials i el de llengües en la que han treballat la Il·lustració en grups cooperatius. El resultat d'aquesta feina el podeu veure a l'entrada de l'institut en una exposició. El projecte "Moviments artístics i revolucions a l'època contemporània", tindrà continuïtat durant tot el curs i els alumnes seguiran treballant les relacions entre literatura, art i història als segles XVIII, XIX i XX. Seguint amb la introducció d'aquestes pràctiques d'innovació pedagògica que ja es vam iniciar al centre fa uns anys, els alumnes de 4t també han reproduit en una de les classes de socials el judici que es va fer a Lluís XVI a finals de 1792. Defensant els arguments dels girondins o dels jacobins han pogut entendre més bé un dels fets centrals de la Revolució Francesa i que encara avui és motiu de debat. Tornaríem a condemnar a mort al rei francès? 


180 paraules
3722 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula