On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 90 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Sortida a la Fundació Mona

Enviat per admin el Dimecres, 11 de Novembre de 2015 a les 14:26

Aquest dijous els alumnes de 1r d'ESO hem visitat la Fundació Mona. La Fundació Mona és un centre de rescat de primats que han estat utilitzats com a mascotes, en circs o per fer anuncis de televisió i que han viscut en molt males condicions. Hem après moltes coses sobre els primats, sobretot que la imatge que apareix a la televisió no és la real. Ens hem conscienciat de com han patit alguns en la seva vida anterior i hem valorat molt la tasca que fa la fundació. Ens ha agradat molt conèixer ximpanzés tan bonics i llestos com la Coco, la Wati, en Juanito, en Toni, en Nico o l'Àfrica. Al final del dia hem fet un taller on ens hem posat a la pell de diferents entitats implicades en la desforestació dels boscos que són l'hàbitat dels ximpanzés. 

Si voleu col·laborar amb la fundació fent un donatiu o apadrinant un ximpanzé, aquí teniu la informació: 


173 paraules
3796 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula