On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 58 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Excursió a la Barcelona Gòtica

Enviat per admin el Dimecres, 21 de Maig de 2014 a les 19:16

El dia 25 d'abril els alumnes de 2n d'ESO vàrem fer un recorregut per la Barcelona Gòtica i al final del recorregut vam anar al parc de la Ciutadella i va ser molt divertit. Els punts d'interès del recorregut van ser: les muralles, que les van construir els romans a l'època de Barcino i una altra part que la van construir a l'època medieval. Actualment pots anar a dinar o sopar a un restaurant i et pots trobar que posa "sopar amb visites a la muralla". Més tard vam anar a la Catedral, es va començar a construir al s.XIII i la seva construcció va durar 500 anys. Llavors vam anar al Palau del Bisbe, que es troba al principi del carrer del bisbe que era el carrer més important de la ciutat en aquella època i està tot ple de gàrgoles. Seguidament vam anar al Palau de la Generalitat, que antigament era una casa de mercaders, la part nova es troba a la plaça Sant Jaume que era la plaça principal de la ciutat medieval, on també està l'Ajuntament de Barcelona (antic Consell de Cent). Després vam anar al Call jueu, que eren els carrers on vivien els jueus, a la plaça del rei i al Palau Reial, on vivien els Comtes de Barcelona i els reis de la Corona catalonaragonesa. A la plaça també hi ha l'Arxiu Reial, que era on guardaven tots els escrits d'aquesta època. Per últim vam anar a Santa Maria del Mar, que la van construir gràcies a les donacions dels veïns del barri de la Rivera.

Clara Gamell, Maria Arenas i Leticia Mesquita 2n B

294 paraules
5057 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula