On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 87 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Activitats amb alumnes de Polònia

Enviat per admin el Dijous, 10 de Abril de 2014 a les 22:28

Dimarts els alumnes de 4t d'ESO van poder gaudir durant tot el matí d'unes activitats d'intercanvi amb uns alumnes de Polònia utilitzant l'anglès com a llengua vehicular. Els alumnes polonesos van explicar com era la seva escola i el seu poble, mentre els alumnes de 4t d'ESO els explicaven com és el nostre centre i les activitats que es fan a l'institut. També es va realitzar una activitat de socials que va ajudar als alumnes a descobrir el seu passat en comú. Mitjançant fotografies i testimonis de l'època d'entreguerres van poder comprovar com l'Holocaust nazi i les polítiques feixistes de Hitler i Franco van afectar als ciutadans dels dos països quan alguns polonesos van venir a lluitar a la Guerra Civil Espanyola per ajudar a aturar l'amenaça feixista, i molts republicans catalans van ser deportats a camps de concentració de Polònia després de la invasió nazi a França on estaven exiliats. Entre tots els alumnes van construir un mur de la memòria amb fotografies i reflexions per deixar constància d'aquest trist episodi de la nostra història comuna. Per acabar van fer unes activitats a l'aula d'informàtica destinades a crear un campus virtual per poder seguir mantenint el contacte entre les dues escoles. Si cliqueu sobre la fotografia podreu veure totes les imatges de la jornada.


224 paraules
5664 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula