On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 88 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Els alumnes de 4t d'ESO expliquen la Guerra de Successió a 4t i 6è de primària

Enviat per admin el Dissabte, 13 de Desembre de 2014 a les 15:18

Amb motiu del Dia dels Drets Humans, els alumnes de 4t d'ESO van anar a les classes de 4t i 6è de primària a explicar la Guerra de Successió i les seves conseqüències. L'IE es sumava així a una iniciativa del Tricentenari que van seguir moltes escoles de Catalunya fent volar estels a les 10.00h del matí per recordar que després d'aquesta guerra, a més de prohibir molts drets, també es va prohibir fer volar estels. Els alumnes de 6è i 4t de primària a més de les explicacions, també van poder veure uns documentals que han elaborat els alumnes de 4t d'ESO amb la informació i les imatges que van recollir en una sortida que van fer a Barcelona on van recòrrer els escenaris d'aquesta guerra. En aquest enllaç en teniu una mostra: https://www.youtube.com/watch?v=I0tM7E5tybg&feature=youtu.be 148 paraules
4399 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula