On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 80 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Els alumnes de 4t d'ESO participen al programa de Catalunya Ràdio "Els optimistes"

Enviat per admin el Dilluns, 06 de Octubre de 2014 a les 18:44

Els alumnes de 4t d'ESO avui han començat a competir al concurs de Catalunya Ràdio "Els optimistes". Durant tota la setmana de 13.00h a 14.00h s'enfrontaran als alumnes del batxillerat artístic de l'institut Serrallarga de Blanes. També participen al concurs els professors: Vicenç Reglà, Jorge Riquelme i Joan de Domingo, l'exalumne Diana Muñoz, a més de comptar amb la col·laboració de quatre alumnes de primària.  El primer dia han guanyat els alumnes del nostre IE, però necessiten guanyar més dies per emportar-se els 500 euros de premi. En aquest enllaç podeu escoltar els programes: http://www.catradio.cat/audio/845223/Els-optimistes i podeu ajudar als alumnes clicant  "m'agrada" a la fotografia dels nostres alumnes de la pàgina de facebook del programa: https://www.facebook.com/elsoptimistes?fref=photo


128 paraules
4144 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula