On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 81 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Informació sobre la vaga d'estudiants de 3r i 4t d'ESO

Enviat per admin el Dilluns, 20 de Octubre de 2014 a les 18:56

Benvolgudes famílies, 

Us volem informar que els dies 21, 22 i 23 d'octubre hi ha convocada una vaga d'estudiants per part del Sindicat d'Estudiants.

La vaga és un dret constitucional de tot treballador (Reial Decret llei 17/1977), i, segons la LODE, els alumnes de segon cicle de l'ESO per exercir aquest dret han de comunicar-ho prèviament a la direcció del centre, en aquest cas es considerarà inassistència col·lectiva.

És important que els nostres alumnes s'informin dels motius de la vaga, ho debatin amb els seus representants i delegats i entenguin el perquè es volen manifestar. Cal que, conjuntament famílies i professorat, els ajudem a reflexionar sobre la convocatòria de la vaga i a prendre decisions madures i responsables, perquè no es converteixi en dies lliures sense cap més sentit. Perquè és bo que els nostres alumnes sàpiguen ser autònoms i conseqüents per la vida, però també respectin el dret dels qui assisteixen al centre i volen rebre classes. En definitiva, fer vaga és un dret però comporta unes conseqüències, alhora que, és té dret a rebre classes durant l'horari lectiu si l'alumne està al centre.

Per això, es deixarà a criteri de cada docent el fet d'avançar matèria o fer activitats de reforç, i, en cas que s'hagi informat al centre degudament, el professor informarà a l'alumnat sobre les activitats educatives que es desenvoluparan durant els dies de vaga. Val a dir que els alumnes tenen el dret a l'avaluació i que no es posaran exàmens en dies de vaga per no perjudicar l'avaluació de l'alumnat.

 Segons les NOFC del centre, en el procediment per a l'exercici de la vaga sense que tingui conseqüències en el còmput d'absències i/o drets d'examinar-se, cal presentar una instància informant a la direcció del centre. Aquest procediment l'han portat a terme correctament els grups de 3rA, 3rB, 4tA i 4tB. 

Cal que deixem molt clar que l'alumnat de 1r i 2n d'ESO no té dret a secundar la vaga i per tant, en queda totalment exclós.

Restem a la seva disposició per a qualsevol consulta.

Atentament,

Jose M. Navarro Alvarez

Sots Director de l'IE Lloret de Mar

Lloret de Mar, 20 d'octubre de 2014
<!--[if !mso]>


415 paraules
4728 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula