On som? 


Ver IE Lloret de Mar en un mapa más grande Horari de Secretaria: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00h. Telèfon de contacte: 972361495. Correu electrònic : b7009898@xtec.cat

Organigrama 

Descàrregues i recuperacions 

Portal Família i Escola 

Usuaris en línia 

0 usuaris registrats i 82 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

Notícies

Activitats de commemoració del Tricentenari

Enviat per admin el Dimecres, 08 de Gener de 2014 a les 18:55

Els alumnes de 4t d'ESO van ampliar els coneixements sobre la Guerra de Successió que van treballar a principis de trimestre amb tot un seguit d'activitats destinades a la commemoració del Tricentenari del final del conflicte. El 5 de desembre van fer una ruta guiada pels escenaris de la guerra i van visitar el Centre Cultural del Born on van poder veures les restes arqueològiques de les cases destruides després de la derrota i les dues exposicions: 1714, de les pedres a les persones i Fins aconseguir-ho!. El setge de Barcelona. Amb tota la informació que van recollir durant la visita i la que tenien del que havien treballat a classe sobre el conflicte, els alumnes van confeccionar un mural col·lectiu explicant les causes, desenvolupament i conseqüències del conflicte
131 paraules
9111 lectures
[P]
 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.

Lloc web creat amb Zikula