Notícies

Sortida a l'Arxiu Municipal i Gimcana fotogràfica

Enviada per admin el 31/Maig/2017 - 21:05

El passat dilluns 24 d’Abril,els alumnes de 2nA de l’Institut Escola de Lloret de Mar, vam anar a l’arxiu muncipal d’excursió. Molts del companys i companyes  van descobrir coses del seu poble que no sabien. Un cop allà, els treballadors/guies de l’arxiu ens van explicar ben bé què és un arxiu ,com hi treballen i com es conserven i restauren els documents. Ens van ensenyar documents de Lloret molt antics. El més antic data del 1001 i ens explica un fet important sobre Lloret. A l’arxiu, s’hi pot anar a fer consultes de documents oficials i històrics pera treballs de recerca ;  hi ha llibres molt útils, però pocs, perquè no és una biblioteca.

A més, a l’arxiu, no només s’hi emmagatzemen documents escrits sinó que també tenen una filmoteca bastant àmplia, sobre el poble (donacions de particulars, de l’ajuntament,etc.). Al final de la visita ens van ensenyar fotos molt antigues de Lloret (1860- 1920 més o menys). Molts dels meus companys es van sorprendre de veure les fotografies. No gaire gent va saber situar les imatges en el Lloret actual que nosaltres coneixem. Durant la sortida també vam fer una Gimkana per la vila, buscant noms de carrers, fent fotografies i passant-nos-ho molt bé. En definitiva, aquesta sortida ens va semblar molt interessant i divertida.

Martina Minguella 2nA

El dia 8 de maig vam anar a fer una visita a l’ arxiu municipal de Lloret.Després van dividir-nos endos grups : un que faria primer la visita i l’ altre que començaria fent una gimcana fotogràfica pels carrers de Lloret. La gimcana consistia en trobar carrers , places i elements artístics de l’ art gòtic i romànic i algunes escultures. Alhora havíem de respondre les preguntes i fer les proves del dossier i havíem de fotografiar els elements ,places i carrers trobats.

Va ser divertit!                               <wbr /> <wbr />

Roberta Constantin  2nB


 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [1] o Validat [2].

Enllaços
  1. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  2. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2017%252F5%252F31%252Fsortida-a-l%2527arxiu-municipal-i-gimcana-fotogr%25C3%25A0fica%252F