Notícies

Crònica de l'experiència Erasmus +

Enviada per admin el 21/Nov/2015 - 14:53

Dins el marc de la participació per part de l’institut escola al Projecte Erasmus +, aquests dies,tres dels nostres docents han fet una estada per a l’aprenentatge de metodologies d’introducció d’una altra llengua a les aules de ciències i matemàtiques. Aquesta formació ha tingut lloc al Regne Unit, a Cheltenham, a l’inici d’aquesta tardor de 2015.

L’estada ha esdevingut enriquidora en molts sentits: hem tingut l’ocasió d’aprendre d’excel·lents professionals, trobar companys de formació amb qui hem treballat a gust per dur a l’aula recursos ideats per tal d’aconseguir que l’aprenentatge dels nostres alumnes sigui significant i motivador i hem conegut entorns educatius que ens han mostrat la possible diversitat d’atenció a l’alumnat. Aquesta vivència que el nostre Institut Escola té l’oportunitat de gaudir gràcies a l’obtenció de fons del Projecte Erasmus + té, com a pròxim objectiu, aplicar aquests coneixements a les nostres metodologies d’ensenyament i aprenentatge. En definitiva, augmentar la qualitat educativa del nostre institut escola.

 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [1] o Validat [2].

Enllaços
  1. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  2. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2015%252F11%252F21%252Fcr%25C3%25B2nica-de-l%2527experi%25C3%25A8ncia-erasmus-%252F