Notícies

Projecte Rossinyol

Enviada per admin el 18/Nov/2015 - 17:48

El passat 13 de novembre es va donar el tret de sortida al 10è Projecte Rossinyol, un projecte que organitza l'Ajuntament de Lloret de Mar i la Universitat de Girona, on hi participen centres educatius del municipi de Lloret.
Per primer any, l'Institut Escola ha pogut inscriure-hi algun dels seus alumnes. Els 3 alumnes seleccionats per participar en el Projecte Rossinyol són en Grish Kumar, la Julide Sen i l'Amaranda Lin, tots ells de 3r d'ESO.
En aquest projecte, els alumnes actuen com a mentorats i l'alumnat universitari fa de mentor. En aquest vincle que es crea i que es perllonga al llarg d'un curs acadèmic, els mentors mostren les cultures i tradicions catalanes, es visiten llocs emblemàtics de la vila i es donen a conèixer entre ells per tal de emfortir l'arrelament al territori i a la cultura i llengua catalana.
Així doncs, l'enhorabona per poder participar d'aquesta activitat del Pla Educatiu d'Entorn!
Per a més informació, podeu consultar el següent link:http://www.udg.edu/projectes/<wbr />Rossinyol-Noticiesagenda/<wbr />Rossinyol/tabid/22191/<wbr />language/en-US/Default.aspx [1]

 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [2] o Validat [3].

Enllaços
  1. http://www.udg.edu/projectes/Rossinyol-Noticiesagenda/Rossinyol/tabid/22191/language/en-US/Default.aspx
  2. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  3. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2015%252F11%252F18%252Fprojecte-rossinyol%252F