Notícies

Entrega de butlletins de notes del 2n trimestre

Enviada per admin el 11/Mar/2014 - 19:06

Amb la voluntat de millorar els processos davaluaci de lalumnat, danlisi de resultats i de comunicaci amb les famlies, des daquest segon trimestre posarem en marxa un nou mtode dentrega de butlletins de notes. Els tutors rebran a les famlies en una breu reuni amb lobjectiu dentregar el butllet i fer un sumari comentari al respecte. En cap cas es pretn fer una reuni extensa. Si sescau, es podr concretar una entrevista per a un altre moment per tal daprofundir en lanlisi dels resultats.

Aquest segon trimestre, lentrega de notes es far el dimecres dia 26 de mar entre les 16h i les 18:30h a laula de cada grup classe. Amb lobjectiu de fer una previsi de visites, preguem comuniqueu al tutor del vostre fill o filla, via agenda escolar, a quina hora teniu previst passar pel centre. En cas de no poder assistir-hi, els butlletins quedaran a consergeria a disposici de les famlies fins el divendres 4 dabril per tal que els recolliu en horari datenci al pblic (de dilluns a divendres de 8h a 14h). En cap cas els entregarem als alumnes.

 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [1] o Validat [2].

Enllaços
  1. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  2. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2014%252F3%252F11%252Fentrega-de-butlletins-de-notes-del-2n-trimestre%252F