Notícies

Entrega de butlletins de notes del 2n trimestre

Enviada per admin el 11/Mar/2014 - 19:06

Amb la voluntat de millorar els processos d’avaluació de l’alumnat, d’anàlisi de resultats i de comunicació amb les famílies, des d’aquest segon trimestre posarem en marxa un nou mètode d’entrega de butlletins de notes. Els tutors rebran a les famílies en una breu reunió amb l’objectiu d’entregar el butlletí i fer un sumari comentari al respecte. En cap cas es pretén fer una reunió extensa. Si s’escau, es podrà concretar una entrevista per a un altre moment per tal d’aprofundir en l’anàlisi dels resultats.

Aquest segon trimestre, l’entrega de notes es farà el dimecres dia 26 de març entre les 16h i les 18:30h a l’aula de cada grup classe. Amb l’objectiu de fer una previsió de visites, preguem comuniqueu al tutor del vostre fill o filla, via agenda escolar, a quina hora teniu previst passar pel centre. En cas de no poder assistir-hi, els butlletins quedaran a consergeria a disposició de les famílies fins el divendres 4 d’abril per tal que els recolliu en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 8h a 14h). En cap cas els entregarem als alumnes.

 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [1] o Validat [2].

Enllaços
  1. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  2. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2014%252F3%252F11%252Fentrega-de-butlletins-de-notes-del-2n-trimestre%252F