Notícies

Aprenem a programar ordinadors

Enviada per admin el 05/Feb/2014 - 13:10

La tarda del 27 de gener, una quinzena d'alumnes de 1r d'ESO del nostre institut escola i de l'institut Coll i Rods van participar d'un taller de dues hores per aprendre el llenguatge de programaci Scratch. Els alumnes van gaudir tot aprenent les instruccions amb qu funcionen els ordinadors.

 Si voleu tenir ms informaci cliqueu a Notcia completa. 

Scracth s un mode de programaci dissenyat pel MIT (Massachusets Institute of Technology) per ser utilitzat per vailets a partir de 7 anys aproximadament. s un mtode senzill per iniciar-se en la informtica. En pocs minuts, ells seran capaos de construir petits programes que mouen els seus dibuixos per la pantalla, fan sons musicals o poden parlar amb la seva prpia veu mentre posen en prctica de forma intutiva conceptes de programaci tot pensant sota criteris lgics, analitzant problemes i trobant-hi solucions noves. Podeu trobar ms informaci del potencial daquesta eina pedaggica als webs scratch.mit.edu i scratchcatala.com.

 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [1] o Validat [2].

Enllaços
  1. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  2. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2014%252F2%252F5%252Faprenem-a-programar-ordinadors%252F