Notícies

CONCURS DE LOGOTIP I LEMA

Enviada per admin el 07/Nov/2012 - 16:17

L' IE Lloret de Mar ha convocat un concurs per triar el logotip i el lema de l'institutescola obert a tota la comunitat educativa. El termini per presentar propostes s del 5 al 27 de novembre i el guanyador es far pblic el 20 de desembre. Les heu de dipositar a les dues caixes que s'han habilitat a la consergeria de primria i de secundria. Cliqueu dins la noticia si voleu llegir les bases del concurs i animeu-vos a participar!!!

BASES

1. Pot participar qualsevol membre de la comunitat educativa del centre.
2. Cada participant noms podr presentar un logotip.
4. Condicions del logotip
Mides recomanades: 1 foli blanc DINA-4   Color: lliure   Tcnica : lliure
Contingut: una imatge o dibuix original que sigui fcilment reconeixible i       identificable per lalumnat i que representi tot el centre.
El logotip ha de ser original i no pot contenir imatges o fragments provinents             de tercers.
El logotip pot incorporar un lema relacionat amb el centre, lensenyament o la cultura en general en qualsevol idioma. En cas de no ser en catal o castell cal adjuntar la traducci literal. El lema ha de ser original.
Es pot presentar un lema sense logotip i un logotip sense lema i el jurat, un cop finalitzat el concurs, resoldre la combinaci de dues propostes de diferent autor.
5. Les propostes de logotip shauran de deixar a les bsties situades a tal efecte a les dues consergeries del centre, dins un sobre, amb la referncia Concurs logotip Institut Escola de Lloret de Mar.  Sha dentregar sota pseudnim, i en un sobre tancat, indicar el nom i cognoms de lautor/autora i el curs al qual pertany lalumne.
6. Selecci del logotip guanyador
En una primera fase, el Tribunal, que estar confeccionat pel director del centre, un representat de lequip directiu de la secci Infantil-Primria, un representant de lequip directiu de la secci Secundria, un representant de pares de la secci Infantil-Primria, un representant de pares del sector Secundria, un  representant mestres secci Infantil-Primria, un  representant professors sector Secundria i dos representants dels alumnes: un de Primria i un de Secundria; escollir els 7 logotips finalistes.
En una segona fase, aquests 7 finalistes restaran exposats a lentrada principal del centre durant una setmana per tal que qualsevol membre de la comunitat educativa de lInstitut Escola pugui votar el que ms li agradi. El guanyador ser aquell que rebi ms vots. En cas dempat, el tribunal decidir qui s el guanyador en base al punt 4 daquestes bases. El veredicte final es far pblic al llarg de la festa de Nadal que es realitzar al centre.
Lautor/a del logotip guanyador cedir tots els drets ds i de propietat a lInstitut Escola de Lloret de Mar
8. Dates
Entrega de logotips: del 5 de novembre al 27 de novembre de 2012
Els finalistes estaran exposats per ser votats del 29 de novembre al 5 de desembre. 
El guanyador es far pblic el 20 de desembre.
9. Si en qualsevol moment es descobreix algun problema amb el logotip o amb lincompliment daquestes bases, aquest logotip es retirar immediatament del concurs. La cpia, el plagi i la reproducci total o parcial duna imatge, logotip o qualsevol altre propietat privada registrada queda totalment prohibida. Lautor de la proposta es far responsable de les possibles conseqncies que es puguin derivar.
10. El concurs podr declarar-se desert.
11. Els responsables daquest concurs es reserven  el dret de modificar aquestes bases sense previ avs.                                                                                           

 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [1] o Validat [2].

Enllaços
  1. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php/users/register/
  2. http://institutescolalloretdemar.cat/index.php?module=users&func=loginscreen&returnpage=index.php%252Fnews%252F2012%252F11%252F7%252Fconcurs-de-logotip-i-lema%252F